Senteret sitt bannerbilde

Rolland Legesenter

Velkommen til Rolland Legesenter sin nye hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via disse sidene online eller via SMS (det koster 6 kr pr melding og kostnadene går til Helserespons som er leverandør av nettsiden). De har også muligheten til å gjøre de samme bestillingene via www.Helsenorge.no som er gratis.

 På våres nettside vil De i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er De velkommen til å ta kontakt med oss på telefon via vårt sentralbord hvis det er noe De savner eller mangler av informasjon. Gi gjerne ris eller ros evt forslag til forbedringer osv.

 Aktuelt

www.helsenorge.no

25. april 2019

Digital dialog med Rolland Legesenter er nå aktiv åpen via Helsenorge.no fra den 08.feb.2018. De av dere som ønsker å aktivere dette må logge inn på Helsenorge.no for å bekrefte og åpne tilgangen "digitalt dialog" med legesenteret.  

Etter dette er det mulig å sende e.kontakt (korte forespørsler om legetime/resepter/blodprøver/Rgt svar osv) og få svar tibake via samme portal. Dere vil få en SMS tilsendt når legen eller helsesekretæren har besvart hendvendelsen, og tjenesten er gratis.

NB! Vi støtter ikke egen bestilling/booking av legetime eller e.konsultasjon via helsenorge.no inntil videre. 

Influensa vaksinering fortsetter!

16. november 2018

Vi har fått inn ny levering med influensa vaksiner, så dersom du ønsker vaksine kan dette fåes på laboratoriet uten legetime. Vi vaksinerer hver dag mellom kl 08.30 - 11.15 eller mellom 12.30 - 14.30. Meld deg på luken. Vaksinen koster kr 250,-

Tom for Influensa vaksine

8. november 2018

Vi er for tiden tom for influensa vaksine. Det er ventet inn ny forsyning fredag 16. november. Ta gjerne kontakt med oss i uke 47 for "drop in" på laboratoriet!