Senteret sitt bannerbilde

Rolland Legesenter

Velkommen til Rolland Legesenter sin nye hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via disse sidene online eller via SMS (det koster 6 kr pr melding og kostnadene går til Helserespons som er leverandør av nettsiden). De har også muligheten til å gjøre de samme bestillingene via www.Helsenorge.no som er gratis.

 På våres nettside vil De i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er De velkommen til å ta kontakt med oss på telefon via vårt sentralbord hvis det er noe De savner eller mangler av informasjon. Gi gjerne ris eller ros evt forslag til forbedringer osv.

 Aktuelt

ÅPNINGSTIDER JULEN 2019

23. desember 2019

Julaften og Nyttårsaften holder vi stengt. Ved akutt sykdom benytt Åsane Legevakt eller Bergen Legevakt som er døgnåpen!

Fredag 27.12.19 og Mandag 30.12.19 i romjulen har vi vanlig åpningstid, dvs. fra kl 08.15 - 15.00.

God jul! 

Årets Sesong Influensavaksinering 2019/2020

15. oktober 2019

Vi starter influensa vaksinering MANDAG 21. oktober 2019. Du trenger ikke legetime. Meld deg på luken før du går til laboratoriet! Den koster kr 250,-

Influensavaksine anbefales spesielt for: 

*Gravide etter 12. svangerskapsuke

*Alle fra fylte 65 år

*Barn/voksne med diabetes type 1 og 2

*Kronisk lungesykdom, hjerte-og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt. 

*Nedsatt immunforsvar. 

www.helsenorge.no

25. april 2019

Digital dialog med Rolland Legesenter er nå aktiv åpen via Helsenorge.no fra den 08.feb.2018. De av dere som ønsker å aktivere dette må logge inn på Helsenorge.no for å bekrefte og åpne tilgangen "digitalt dialog" med legesenteret.  

Etter dette er det mulig å sende e.kontakt (korte forespørsler om legetime/resepter/blodprøver/Rgt svar osv) og få svar tibake via samme portal. Dere vil få en SMS tilsendt når legen eller helsesekretæren har besvart hendvendelsen, og tjenesten er gratis.

NB! Vi støtter ikke egen bestilling/booking av legetime eller e.konsultasjon via helsenorge.no inntil videre.